T-shirt för flickor Vero Moda Gita

T-shirt för flickor Vero Moda Gita

Börjar på: 269,22 kr

201,89 kr

-25%
Lev ut din stil med Girls' T-shirt Vero Moda Gita, ett trendigt och bekvämt plagg för unga kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 269,22 kr

201,89 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för flickor Vero Moda Gita

Tjej-T-shirt Vero Moda Gita är ett måste för alla tjejer som letar efter en trendig, avslappnad look. Denna T-shirt, från det kända märket Vero Moda, är speciellt designad för kvinnor och flickor och har en perfekt passform och en smickrande silhuett.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och bekväm att bära. Den enkla men eleganta designen gör den till ett mångsidigt val som kan bäras för alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad dag ute med vänner eller en natt på stan.

T-shirten för tjejer från Vero Moda Gita har märkets logotyp, vilket ger en modern touch till dess estetik. De finns i en rad olika färger, så det finns något för alla. Unga tjejer kan uttrycka sin personlighet genom sitt val av färg.

Denna T-shirt är också perfekt för juniorer och erbjuder en ung, trendig stil som tonårstjejer säkert kommer att älska. Den kan enkelt matchas med jeans, kjol eller shorts för en avslappnad look look, eller med en pennkjol eller byxor för en elegantare look.

Gör ett stänk med Vero Moda Gita tjej-T-shirt och lägg till en touch av stil i din garderob. Ett måste för alla tjejer som letar efter en trendig men ändå bekväm look. Missa inte denna måste-ha T-shirt från Vero Moda, tillgänglig nu.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10303940-4421976
Färg cloud dancer svart text
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior