Jumper för kvinnor Vero Moda Filuca

Jumper för kvinnor Vero Moda Filuca

Börjar på: 330,43 kr

203,72 kr

-38%
Den eleganta och bekväma jumpern Vero Moda Filuca är den perfekta accessoaren för alla kvinnor som vill ha en trendig look.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 330,43 kr

203,72 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jumper för kvinnor Vero Moda Filuca

Denna underbara damtröja från Vero Moda är ett måste för din garderob i vinter. Med sin eleganta design och exceptionella kvalitet kommer den att hålla dig varm samtidigt som den ger dig en trendig look.

Vero Moda Filuca damtröja är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material som ger optimal komfort och hållbarhet. Blandningen av ull och syntetfibrer ger skön värme samtidigt som den är lätt och andas.

Tröjans design är både enkel och sofistikerad. Båthalsringningen släpper fram axlarna och met framhäver din feminina silhuett. De långa ärmarna och ribbade muddarna ger en extra touch av stil samtidigt som de håller dina armar varma.

Den här tröjan finns i en rad olika färger och passar alla tillfällen och stilar. Bär den med jeans för en avslappnad look look, eller med kjol för en elegantare look. Du kan också bära den i lager med en skjorta för en mer elegant look.

Varumärket Vero Moda är känt för sitt engagemang för etiskt och hållbart mode. Genom att köpa denna tröja stödjer du ett ansvarsfullt varumärke som bryr sig om miljön och rättvisa arbetsvillkor för sina anställda.

Denna tröja är ett utmärkt val för kvinnor som letar efter komfort, kvalitet och stil. Lägg till den till din klädkollektion nu så kommer du inte att kunna klara dig utan den. Beställ Vero Moda Filuca damtröja och unna dig ett kvalitetsplagg som kommer att vara med dig under många säsonger framöver.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10298674-4362160
Färg rosa väska
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS