Lång jumper för kvinnor Vero Moda Filuca

Lång jumper för kvinnor Vero Moda Filuca

Börjar på: 428,38 kr

240,94 kr

-44%
Satsa på elegans och komfort med den långa damtröjan Vero Moda Filuca, ett måste den här säsongen.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 428,38 kr

240,94 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Lång jumper för kvinnor Vero Moda Filuca

Lång jumper för damer Vero Moda Filuca är ett måste i varje kvinnas garderob. Den är tillverkad av det kända märket Vero Moda och är både elegant och bekväm. Med sin långa skärning är den perfekt för de kyliga dagarna när du vill hålla dig varm och chic.

Tröjan är tillverkad av kvalitetsmaterial och känns mjuk och skön att bära. Det lätta, stretchiga tyget anpassar sig perfekt till alla kroppsformer och ger optimal komfort hela dagen.

Designen på den långa damtröjan Vero Moda Filuca är både enkel och modern. Med rund halsringning och långa ärmar är den lätt att matcha med vilken outfit som helst. Oavsett om det gäller en avslappnad dag ute eller en elegantare kväll, kommer denna tröja att vara din modeallierade.

Den finns i en rad trendiga färger som passar alla stilar och smaker. Oavsett om du föredrar ljusa färger eller mer neutrala toner kommer du säkert att hitta det du söker i vårt breda urval.

Den långa damtröjan Vero Moda Filuca är också lätt att ta hand om. Den kan maskintvättas utan risk för att bli skev eller blekna. Så du kan bära den om och om igen utan att behöva oroa dig för skötseln.

Oavsett om du letar efter en tröja till dig själv eller för att ge bort till någon speciell, är Vero Moda Filuca long jumper för damer det perfekta valet. Dess tidlösa stil och kvalitet gör den till en perfekt present för alla tillfällen.

Du behöver inte leta längre än till Vero Moda Filuca för att hitta säsongens must-have long jumper. Oavsett om du bär den med jeans och sneakers för en avslappnad look eller med kjol och klackar för en mer sofistikerad look, kommer du inte att kunna klara dig utan den. Så vänta inte längre och lägg till den i din garderob nu!

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10294953-4387656
Färg mycket blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS