Jeansjacka för kvinnor Vero Moda Zorica

Jeansjacka för kvinnor Vero Moda Zorica

Börjar på: 489,58 kr

315,38 kr

-36%
Trendiga damkläder: jeansjackan från Vero Moda Zorica, ett måste från märket som ska adopteras utan dröjsmål!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,58 kr

315,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jeansjacka för kvinnor Vero Moda Zorica

Jeansjackan för damer från Vero Moda Zorica är ett måste för varje kvinnas garderob. Denna jeansjacka från det kända märket Vero Moda kombinerar stil och komfort för en trendig och avslappnad look.

Jackan är tillverkad av högkvalitativ denim och är både slitstark och mjuk att ta på. Den smala passformen framhäver din figur och ger dig stor rörelsefrihet. Tvättade detaljer och kontrastsömmar ger denna klassiska jacka en modern touch.

Denimjackan för damer från Vero Moda Zorica passar enkelt till alla outfits. Bär den över en klänning för en feminin, avslappnad look look, eller över en t-shirt och jeans för en mer avslappnad stil. Den är också perfekt för svala sommarkvällar eller höstdagar.

Förutom att jackan är snygg är den också praktisk med två bröstfickor och två sidofickor. Den knäpps med silverfärgade metallknappar för en autentisk och tidlös look på look.

Vero Moda är känt för sina kvalitetsplagg, och den här jeansjackan är inget undantag. Den är designad för att stå emot tidens tand och förbli en stapelvara i garderoben säsong efter säsong.

Så vänta inte längre, lägg till Vero Moda Zorica jeansjacka för dam i din samling nu och njut av avslappnad, trendig stil som aldrig kommer att bli omodern.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10279789-4095106
Färg mediumblå jeans
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment NOOS