Långärmad blus för kvinnor Vero Moda Bumpy

Långärmad blus för kvinnor Vero Moda Bumpy

Börjar på: 367,16 kr

229,79 kr

-37%
Välj en chic stil med den långärmade blusen för kvinnor Vero Moda Bumpy. Komfort och elegans från Vero Moda.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

229,79 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad blus för kvinnor Vero Moda Bumpy

Upptäck vår långärmade blus för damer Vero Moda Bumpy, ett elegant och trendigt plagg från det kända märket Vero Moda.

Blusen är omsorgsfullt tillverkad av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort och en smickrande passform för att framhäva den feminina silhuetten. De långa ärmarna ger blusen en touch av sofistikering och klass, vilket gör den till ett perfekt val för alla tillfällen.

Varumärket Vero Moda är känt för sin moderna stil och eleganta men ändå avslappnade plagg. Med Bumpy kan du enkelt skapa en mängd olika looks. Para ihop den med jeans och sneakers för en avslappnad dag look, eller med en kjol och klackar för en elegantare kvällslook.

Designen på Bumpy är både enkel och sofistikerad, med subtila detaljer som pärlemorknappar och knäppta manschetter. Den något smala passformen met framhäver silhuetten utan att vara för åtsittande, vilket ger optimal komfort samtidigt som den är elegant.

Blusen finns i en rad olika färger och passar alla stilar och smaker. Oavsett om du föredrar neutrala, tidlösa färger eller djärvare mönster finns det något för alla. Sätt färg på garderoben med den klarröda Bumpy eller välj klassiskt svart för en tidlös look.

Tillverkad av Vero Moda, du kan vara säker på kvaliteten och hållbarheten hos denna blus. Den är byggd för att hålla länge och kommer att vara ett uppskattat tillskott i din garderob under många år framöver.

Leta inte längre än Vero Moda Bumpy långärmad blus för kvinnor för en snygg men ändå bekväm outfit. Vänta inte längre och lägg till den i din samling nu för en look som kommer att göra ett uttalande varje gång.

Mer information

Varumärke Vero Moda
Tillverkarens SKU 10275283-4377861
Färg brun lins
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm
Sortiment NOOS