Bodysuit för kvinnor Triumph True Shape Sensation BSWP

Bodysuit för kvinnor Triumph True Shape Sensation BSWP

Börjar på: 1 162,94 kr

930,32 kr

-20%
Slimma din figur med stil med True Shape Sensation-gördeln från Triumph. Bekväm och elegant, för absolut självförtroende.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 162,94 kr

930,32 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bodysuit för kvinnor Triumph True Shape Sensation BSWP

body Triumph True Shape Sensation BSWP för kvinnor är ett måste för din garderob. Designad av det kända märket Triumph, denna body är speciellt utformad för kvinnor och deras figur. Tack vare sin unika skärning och högkvalitativa material erbjuder denna body komfort och stöd samtidigt som den förstärker dina feminina kurvor.

Varumärket Triumph är känt över hela världen för sina kvalitetsunderkläder och eleganta design. Med body True Shape Sensation BSWP är varumärket inget undantag från sitt rykte. Denna body är resultatet av många års erfarenhet och forskning för att erbjuda kvinnor underkläder som är både bekväma och estetiskt tilltalande.

True Shape Sensation BSWP är designad för att passa kvinnokroppens form perfekt. Den åtsittande skärningen och de elastiska tygerna ger optimalt stöd samtidigt som de är bekväma att bära. Det ventilerande tyget gör dessutom att huden kan andas hela dagen så att du känner dig fräsch.

Denna body har också formpressade kupor som ger extra stöd för bysten och samtidigt ger den en naturlig, välformad form. De justerbara axelbanden gör att du kan anpassa passformen efter dina önskemål. Dessutom ger den V-formade ryggen underkläderna en feminin touch.

True Shape Sensation BSWP är perfekt för vardagsbruk eller för speciella tillfällen. Den snygga, eleganta designen gör den till ett perfekt val att bära under dina mest välsittande outfits. Du kan också bära den på egen hand som en spets body för en mer glamorös kväll.

Denna body finns i olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Den finns också i en rad olika färger, från klassiskt svart till passionerat rött och rent vitt. Välj den som bäst passar din stil och ditt humör för dagen.

Kort sagt, body Triumph True Shape Sensation BSWP är ett måste för alla kvinnor som vill ha bekväma och snygga underkläder. Med sin perfekta passform, kvalitetsmaterial och raffinerade detaljer kommer du inte att kunna klara dig utan den. Så lägg till den i din underklädessamling redan idag.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10193438-6106
Färg len hud
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen