Tai-trosor för kvinnor Triumph Lovely Micro

Tai-trosor för kvinnor Triumph Lovely Micro
Börjar på: 183,52 kr
Upptäck tai briefs Triumph Lovely Micro för självsäker kvinnlighet och absolut komfort. Tillgänglig online nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 183,52 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tai-trosor för kvinnor Triumph Lovely Micro

Triumph Lovely Micro tai trosa för kvinnor är det perfekta valet för kvinnor som letar efter komfort och stil. Triumph är ett av de mest kända varumärkena i underklädesvärlden och erbjuder dig exceptionell kvalitet med dessa trosor.

Dessa tai-trosor är designade för att passa kvinnokroppens kurvor perfekt och har en midjeresår och en skålad skärning för optimalt stöd och en elegant silhuett. Det mjuka, stretchiga mikrofibertyget ger oöverträffad komfort, medan den fina spetsen ger en feminin touch till din outfit.

point Varumärket Triumph met är stolt över att skapa högkvalitativa produkter för kvinnor, och dessa trosor är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativa material och är anmärkningsvärt hållbara och slitstarka, samtidigt som de är mjuka och bekväma mot huden.

Oavsett om du bär dem för en dag på kontoret eller en speciell kväll ute, Triumph Lovely Micro tai briefs för kvinnor är perfekta för alla tillfällen. Deras tidlösa, eleganta design gör dem till ett mångsidigt val för alla kvinnor, oavsett stil.

Så vänta inte längre med att lägga till detta viktiga plagg i din underklädessamling. Med Triumph kan du vara säker på att hitta kvalitetsprodukter som ger dig enastående komfort och stil. Missa inte chansen att unna dig dessa tai damtrosor Triumph Lovely Micro och känn dig vacker och självsäker hela dagen lång.

Mer information

Varumärke Triumph
Tillverkarens SKU 10182556-00AF
Färg brun
Färg Brun
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen