Uppsättning med 4 trosor för kvinnor Sloggi Basic+ Maxi

Uppsättning med 4 trosor för kvinnor Sloggi Basic+ Maxi
Börjar på: 587,53 kr
Välj absolut komfort med Sloggi Basic+ Maxi damtrosor: diskreta och bekväma, de kommer att förföra dig varje dag.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Börjar på: 587,53 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Uppsättning med 4 trosor för kvinnor Sloggi Basic+ Maxi

Upptäck den ultimata komforten med detta set med 4 damtrosor Sloggi Basic+ Maxi. Tillverkade av det välkända varumärket Sloggi, är dessa trosor speciellt utformade för att ge optimal komfort hela dagen lång. Oavsett om du är på jobbet, hemma eller på resande fot kommer dessa trosor att vara din diskreta följeslagare.

Förpackningen innehåller 4 damtrosor, perfekta för en hel vecka med absolut komfort. Maxi-skärningen formar sig perfekt efter din kropp och ger perfekt stöd och passform. Det mjuka, stretchiga tyget känns som en andra hud och ger total rörelsefrihet.

Den snygga och eleganta designen gör dessa trosor till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om du har åtsittande eller löst sittande kläder kommer dessa trosor att vara osynliga under dina kläder. Dessutom ger det elastiska midjebandet perfekt stöd utan att komprimera eller lämna märken på huden.

Kalsongerna är tillverkade av material av högsta kvalitet och är slitstarka och hållbara, vilket garanterar långvarig användning. Dessutom är de lätta att ta hand om och behåller sin form och mjukhet tvätt efter tvätt.

Kompromissa inte din komfort för stil, välj Sloggi Basic+ Maxi damknickers för en känsla av välbefinnande hela dagen lång. Så lägg till det här setet till din underklädessamling nu!

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10028378-0026
Färg hud
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen