Polo Reebok Logo

Polo Reebok Logo

Börjar på: 489,46 kr

427,51 kr

-13%
Adoptera en sportig chic stil med Reebok Logo polo shirt. Denna polotröja är designad av det kända märket och är ett måste för modeälskare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,46 kr

427,51 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Reebok Logo

Polotröjan Reebok Logo är ett måste för alla som gillar sportkläder. Tillverkad av det kända märket Reebok, är denna polotröja både elegant och bekväm, perfekt för alla dina fysiska aktiviteter.

Med sin klassiska, tidlösa design är Reebok Logo polotröja ett måste i din garderob. Varumärkets ikoniska logo visas stolt på framsidan, vilket gör den både modern och igenkännlig.

Denna polotröja är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort tack vare sin smala passform och mjuka, andningsbara tyg. Oavsett om du springer på idrottsplatsen eller kopplar av på stan kommer du att känna dig bekväm och snygg i denna polotröja Reebok.

Dessutom är Reebok Logo polotröjan byggd för att hålla. Varumärket Reebok är känt för sin kvalitet och hållbarhet, och denna polotröja är inget undantag. Du kommer att kunna bära den om och om igen utan att oroa dig för att den ska bli sliten.

Denna polotröja finns i en mängd olika färger och passar alla stilar och preferenser. Oavsett om du föredrar en ljus, djärv färg eller en mer neutral, klassisk nyans, finns det något för alla.

På Reebok Logo hittar du det perfekta valet för alla sportentusiaster. Lägg till den i din kollektion idag och upplev den oöverträffade kvaliteten och stilen hos varumärket Reebok.

Mer information

Varumärke Reebok
Tillverkarens SKU 100073037
Färg mgreyh
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1