Boxershorts Sloggi Basic

Boxershorts Sloggi Basic

Börjar på: 220,36 kr

186,82 kr

-15%
Upptäck den ultimata komforten med boxer Sloggi Basic i naturlig bomull och FreeFit-certifierad Lycra X-Move. Garanterad andningsförmåga och perfekt passform!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 220,36 kr

186,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Boxershorts Sloggi Basic

Sloggi Basic är ett måste för alla män som söker optimal komfort och överlägsen kvalitet. Boxer Sloggi Basic tillverkas av Sloggi, ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa underkläder, och är ett riktigt måste i din garderob.

Denna boxer är tillverkad av material av högsta kvalitet för att ge dig oöverträffad komfort hela dagen. Förutom att tyget är mjukt och behagligt mot huden andas det också, så att du kan hålla dig sval och torr även under de varmaste dagarna. Dessutom formar sig den åtsittande passformen perfekt efter kroppens kurvor för optimalt stöd utan att trycka ihop.

Boxer Sloggi Basic har också ett elastiskt midjeband som sitter på plats hela dagen utan att klämma åt. Du behöver inte oroa dig för att dra upp underkläderna om och om igen, eftersom de sitter på plats oavsett hur aktiv du är. Dessutom är bältet diskret och lämnar inga irriterande märken på huden.

Boxer Sloggi Basic finns i en rad olika färger och kan anpassas för att passa alla stilar och tillfällen. Oavsett om du bär det för sport, på jobbet eller för en speciell kväll ute, kommer det att ge dig komfort och självförtroende hela dagen lång.

Välj Boxer Sloggi Basic för högsta kvalitet till ett överkomligt pris. Sloggi engage har som mål att erbjuda hållbara underkläder som håller länge, och boxer är inget undantag. De kommer att förbli i perfekt skick även efter många tvättar, till din stora glädje.

Leta inte längre än Boxer Sloggi Basic för det perfekta valet för alla män som vill kombinera komfort och kvalitet. Lägg till den i din underklädessamling idag. Du kommer inte att ångra det.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10004753-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen