Boxershorts Sloggi Basic Maxi

Boxershorts Sloggi Basic Maxi

Börjar på: 220,25 kr

187,68 kr

-15%
Unna dig den ultimata komforten med maxi briefs Sloggi Basic Maxi: naturlig bomull, FreeFit Lycra X-Move and certification för en perfekt form!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 220,25 kr

187,68 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Boxershorts Sloggi Basic Maxi

Boxer Sloggi Basic Maxi är ett måste för alla män som söker komfort och kvalitet. Tillverkad av det världsberömda varumärket Sloggi, denna boxer är den perfekta blandningen av stil och praktiska egenskaper.

boxer är tillverkad i ett mjukt tyg som andas och ger ultimat komfort hela dagen. Maxi-skärningen ger full täckning och optimal rörelsefrihet. Oavsett om det gäller en dag på jobbet, ett sportpass eller en avkopplande kväll hemma kommer denna boxer att vara din pålitliga allierade.

Den enkla, rena designen på Boxer Sloggi Basic Maxi gör den till en tidlös och mångsidig underklädesplagg. Den diskreta logotypen och den enfärgade färgen gör den till ett perfekt val för alla tillfällen. Det elastiska midjebandet ger dessutom en perfekt passform utan att kännas tajt.

Denna boxer är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig. Den behåller sin form och färg tvätt efter tvätt, vilket garanterar ett långt liv för dina underkläder. Dessutom är den lätt att sköta, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna män.

Boxer Sloggi Basic Maxi finns i ett brett utbud av storlekar som passar alla kroppsformer. Oavsett om du är kort, lång, smal eller kraftig kommer du att hitta din perfekta passform bland våra alternativ. Prova gärna olika storlekar för att hitta den som passar dig bäst.

Kort sagt, Boxer Sloggi Basic Maxi är ett högkvalitativt underplagg som kombinerar komfort, funktionalitet och stil. Med sin perfekta passform, hållbarhet och tidlösa design kommer den snabbt att bli ett basplagg i garderoben. Vänta inte - skaffa boxer Sloggi nu för en oöverträffad komfortupplevelse.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10004713-0034
Färg svart kombination
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen