Slip Sloggi Basic Mini

Slip Sloggi Basic Mini

Börjar på: 179,96 kr

143,22 kr

-20%
Satsa på komfort och perfekt passform med Sloggi Basic Mini briefs, tillverkade av naturlig bomull och FreeFit-certifierad Lycra X-Move. Prova dem nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard

Börjar på: 179,96 kr

143,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Slip Sloggi Basic Mini

Slip Sloggi Basic Mini är ett måste bland damunderkläder. Med sin minisnitt erbjuder den blygsam täckning samtidigt som den är bekväm och elegant. De tillverkas av det välkända varumärket Sloggi och kombinerar kvalitet och stil för att uppfylla alla kvinnors behov.

Dessa trosor är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimal komfort hela dagen. Det mjuka, lätta tyget formar sig efter kroppens kurvor och känns som en andra hud. Du kommer att känna dig bekväm i alla dina aktiviteter, oavsett om det är på jobbet, hemma eller på fritiden.

Slip Sloggi Basic Mini har också ett resårband i midjan som ger perfekt stöd utan att klämma åt midjan. Så att du kan röra dig fritt och med självförtroende. Dessutom är midjebandet diskret under kläderna, så att du kan bära det till vilken outfit som helst utan att det märks.

Dessa trosor finns i en rad olika färger och passar alla smaker och outfits. Du kan bära dem under byxor, kjolar eller klänningar utan att behöva oroa dig för insyn. Dess minisnitt gör den också praktisk för åtsittande kläder, eftersom det inte finns någon risk för synliga linjer.

Slip Sloggi Basic Mini är också mycket lätt att ta hand om. De kan maskintvättas utan att förlora sin form eller färg. Så du kan njuta av dem under lång tid utan att behöva oroa dig för underhåll.

Kort sagt, Slip Sloggi Basic Mini är ett måste för alla kvinnor som bryr sig om komfort och stil. Med sin minimala skärning, oklanderliga kvalitet och mångsidighet kommer den snabbt att bli ett måste i garderoben. Gå vidare och unna dig komforten och elegansen hos Sloggi Basic Mini trosor idag.

Mer information

Varumärke Sloggi
Tillverkarens SKU 10004711-0003
Färg vit
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen