Tränare Palladium Thunder Lite Phantom

Tränare Palladium Thunder Lite Phantom

Börjar på: 1 469,13 kr

1 175,30 kr

-20%
En explosion av stil med skorna Palladium Thunder Lite Phantom. De är lätta, bekväma och unikt designade och kommer garanterat att väcka uppmärksamhet.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 469,13 kr

1 175,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Palladium Thunder Lite Phantom

Upptäck de nya sneakersen Palladium Thunder Lite Phantom, en perfekt kombination av stil och komfort. Dessa skor är designade för streetwear entusiaster som letar efter en djärv och unik look.

Varumärket Palladium har i årtionden varit känt för sina högkvalitativa och slitstarka skor. Träningsskorna Palladium Thunder Lite Phantom är inget undantag. De är tillverkade av material av högsta kvalitet och är både solida och lätta, vilket ger optimal komfort vid varje steg.

Den moderna designen på dessa sneakers är inspirerad av den urbana världen och kulturen streetwear. Den svarta och grå färgkombinationen ger dem en tidlös och mångsidig look, perfekt för att komplettera alla outfits. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller mjukisbyxor kommer du alltid att ligga i framkant när det gäller mode.

Palladium Thunder Lite Phantom har också en tjock gummisula för exceptionellt grepp på alla underlag. Oavsett om du går på stadens kullerstenar eller i tuffare terräng ger dessa sneakers dig optimal stabilitet och stöd.

Men det som gör dessa Palladium sneakers ännu mer speciella är deras mjuka, andningsbara innerfoder. Så att du kan bära dem hela dagen utan att behöva oroa dig för svett eller obehag.

Oavsett om du är en urban fashionista eller bara letar efter ett par bekväma sneakers för vardagsbruk, är Palladium Thunder Lite Phantom skon för dig. Dessa skor är designade med omsorg och känsla för detaljer och kombinerar stil och funktionalitet för att ge dig det bästa av två världar.

Så vänta inte längre och lägg till Palladium Thunder Lite Phantom till din skosamling idag. Med sin exceptionella kvalitet och unika design kommer de snabbt att bli en stapelvara i garderoben. Beställ dina nu och gör ett stänk med dessa världsberömda skor från Palladium.

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 09106-008-M
Färg svart-m
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen