Tränare Palladium Baggy

Tränare Palladium Baggy

Börjar på: 1 163,06 kr

872,29 kr

-25%
Välj den tidlösa stilen och den avslappnade looken hos skorna Palladium Baggy, designade av det kända märket Palladium.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 163,06 kr

872,29 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare Palladium Baggy

Träningsskorna Palladium Baggy är ett måste för alla som älskar trendiga och bekväma skor. Med sin unika design och exceptionella kvalitet är dessa sneakers det perfekta valet för alla tillfällen.

Varumärket Palladium är känt över hela världen för sina högkvalitativa skor, och Palladium Baggy -skorna är inget undantag. De är tillverkade av material av högsta kvalitet och erbjuder optimal komfort för dina fötter, samtidigt som de är extremt slitstarka och hållbara.

Deras originella, mångsidiga design gör dem perfekta för alla outfits och stilar. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller en elegantare outfit, kommer de alltid att ge en trendig touch till din look.

Skorna Palladium Baggy är också mycket praktiska tack vare sin justerbara övre höjd. Du kan bära dem i en high-top-version för en look mer streetwear, eller i en low-top-version för en mer avslappnad stil. Dessutom har de en gummisula med utmärkt grepp, perfekt för alla dina vardagsaktiviteter.

Oavsett om du är i stan för en dags shopping eller reser för att utforska nya platser, kommer dessa sneakers att ta dig överallt med stil och komfort. De är lätta, så du kan ha dem på dig hela dagen utan att känna dig trött eller obekväm.

Kort sagt, Palladium Baggy är ett måste för alla som letar efter en mångsidig, bekväm och trendig sko. Så unna dig dessa högkvalitativa sneakers från Palladium för en unik och modern look!

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 02353-066-M
Färg grå
Färg Grå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Baggy