Derbie Kickers Daltrey Low

Derbie Kickers Daltrey Low

Börjar på: 1 456,89 kr

1 165,51 kr

-20%
En tidlös stil med Derbie Kickers Daltrey Low, för en elegant och avslappnad look signerad Kickers.

Slut i lager

Beskrivning

Derbie Kickers Daltrey Low

Lägg till en touch av stil och komfort till din garderob med Kickers Daltrey Low Derbies. Dessa skor tillverkas av det kända märket Kickers och är både eleganta och praktiska, perfekta för alla tillfällen.

Den klassiska, strömlinjeformade designen på dessa derbies gör dem till ett mångsidigt val för alla outfits. Oavsett om du bär en kostym för ett möte på kontoret eller jeans för en avslappnad kväll ute, kompletterar Kickers Daltrey Low Derbies din look med en touch av sofistikering.

Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och ger optimal komfort hela dagen. Den mjuka innersulan i läder formar sig efter din fot, medan yttersulan i gummi ger ett säkert och hållbart grepp. Så du kan gå med tillförsikt, utan att oroa dig för att halka eller ramla.

Men det bästa med Kickers Daltrey Low Derbies är deras exceptionella hållbarhet. Dessa skor är utformade för att tåla vardagligt slitage och är en klok investering som du kommer att ha glädje av i många år framöver. Med sin oklanderliga byggkvalitet behöver du inte oroa dig för att byta ut dem inom en snar framtid.

Förutom sin kvalitet och hållbarhet är dessa derbies också mycket lätta att ta hand om. En enkel avtorkning med en svamp är allt som krävs för att återställa deras glans, vilket gör dem till det perfekta valet för människor med en upptagen och aktiv livsstil.

Och låt oss inte glömma Kickers:s signaturstil, som gör dessa skor till ett måste för varje fashionista. Varumärkets ikoniska logotyp är diskret inskriven på sidan, vilket ger en modern touch till dessa klassiska derbies.

Titta inte längre än till Kickers Daltrey Low Derbies, de perfekta skorna för en elegant och avslappnad stil. Oavsett om du är på jobbet, på fest eller bara promenerar runt på stan kommer dessa skor inte att göra dig besviken. Så vänta inte längre utan lägg till dem i din skosamling redan idag!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 961120-60-114
Färg kamel
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1