Tränare för baby boy Kickers Kickbloom

Tränare för baby boy Kickers Kickbloom

Börjar på: 844,75 kr

633,56 kr

-25%
Upptäck våra söta babyskor för pojkar Kickers Kickbloom, för en trendig och bekväm stil från de allra första stegen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 844,75 kr

633,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Tränare för baby boy Kickers Kickbloom

Upptäck de nya Kickers Kickbloom baby boy trainers, perfekta för att följa din lilla pojke när han tar sina första steg! Dessa skor tillverkas av det kända märket Kickers och är noggrant utformade för att kombinera komfort och stil.

De är perfekta för småbarn i åldern 0 till 2 år och har en mjuk, flexibel sula för optimal rörelsefrihet. Så att ditt barn kan utforska världen omkring sig i fullständig säkerhet.

Kickers Kickbloom är också extremt slitstarka tack vare sin ovandel i högkvalitativt läder. Ditt barn kommer att kunna använda dem varje dag utan risk för förtida slitage. Dessutom gör kardborreknäppningen det enkelt att ta på och behålla dem på ditt barns fötter.

Med sin eleganta, moderna design kommer dessa sneakers att ge en touch av stil till din lilla pojkes alla outfits. De finns i en rad trendiga färger som passar alla smaker och tillfällen.

Ge ditt barn det allra bästa genom att välja Kickers Kickbloom baby boy trainers. Komfort, kvalitet och stil är kännetecknen för detta måste-ha-par skor för små barn. Missa inte chansen att lägga till dem i ditt barns garderob!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 960230-30-20
Färg kickbloom khaki ingen
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1