Stövlar Caterpillar Practitioner Mi

Stövlar Caterpillar Practitioner Mi

Börjar på: 1 775,20 kr

1 121,55 kr

-37%
Vardaglig komfort och robusthet med stövlarna Caterpillar Practitioner Mi, för en trendig look by Caterpillar.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 775,20 kr

1 121,55 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stövlar Caterpillar Practitioner Mi

Caterpillar Practitioner Mi stövlar är det perfekta valet för äventyrare och hårt arbetande människor. De tillverkas av det kända varumärket Caterpillar och kombinerar robusthet, komfort och stil.

Stövlarna är utformade för att klara de tuffaste förhållandena och har ovandel i äkta läder som är tåligt som spik. Yttersulan i gummi är utformad för att ge optimalt grepp på alla underlag, så att du kan röra dig med tillförsikt, oavsett om det är på byggarbetsplatsen eller i naturen.

Förutom att vara extremt robusta är Caterpillar Practitioner Mi stövlar också extremt bekväma. Det mjuka textilfodret ger enastående komfort för varje steg, medan den dämpade innersulan absorberar stötar för optimalt stöd. Dessa stövlar håller dig bekväm hela dagen, även under långa arbetsdagar.

När det gäller stil är Caterpillar Practitioner Mi stövlar inte att leka med. Deras eleganta, moderna design passar alla stilar och alla tillfällen. Oavsett om du bär dem på jobbet eller ute på stan, kommer dessa stövlar att ge din outfit en touch av robusthet.

Kort sagt, Caterpillar Practitioner Mi boots är ett måste för alla som vill ha stil, komfort och hållbarhet. Så köp dessa stövlar av högsta kvalitet och gör dig redo att möta alla situationer med tillförsikt.

Mer information

Varumärke Caterpillar
Tillverkarens SKU 913910-60-112
Färg beige
Färg Beige
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1