Skötsel av skor Be Lenka Pedag Combi Foam Set [Storlek 125 ml]

Skötsel av skor Be Lenka Pedag Combi Foam Set [Storlek 125 ml]
157,93 kr
Ge dina favoritskor nytt liv med set Shoe care Barebarics Pedag Combi Foam. Professionell skötsel för extra hållbarhet.

Slut i lager

Beskrivning

Skötsel av skor Be Lenka Pedag Combi Foam Set

Shoe care Barebarics Pedag Combi Foam Set är en serie högkvalitativa produkter som är utformade för att ta hand om dina skor på ett effektivt och praktiskt sätt. Produkterna tillverkas av det kända varumärket Barebarics och är speciellt utformade för att hålla dina skor i optimalt skick så att de ser rena och nya ut.

I set ingår Pedag Combi Foam och en hästhårsborste för djuprengöring. Rengöringsskummet är formulerat för att försiktigt avlägsna envis smuts och fläckar utan att skada materialet i dina skor. Det kan användas på en mängd olika material, inklusive läder, mocka och tyg.

Hästhårsborsten är speciellt utformad för skonsam och grundlig rengöring av ömtåliga läderskor. Den avlägsnar enkelt damm och smuts från skorna utan att repa eller skada dem. Med dessa två produkter i kombination kan du vara säker på att dina skor alltid kommer att vara i perfekt skick.

Förutom att rengöra hjälper set Barebarics Pedag Combi Foam också till att bevara skornas färg och struktur. Den kan användas regelbundet för att förhindra ansamling av smuts och damm som kan göra skorna tråkiga att se på. På så sätt kan du förlänga livslängden på dina favoritskor och hålla dem i gott skick under lång tid framöver.

set Barebarics Pedag Combi Foam är lätt att använda och är ett perfekt val för alla som gillar att ta hand om sina skor. Oavsett om du gillar sneakers, boots eller läderskor är denna set ett måste för att alla dina skor ska må som bäst. Så vänta inte, lägg vantarna på set Barebarics Pedag Combi Foam för kvalitativ skovård!

Mer information

Varumärke Be Lenka
Tillverkarens SKU 90030024
Färg vit/gul
Färg Vit
Storlek 125 ml - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen