Skötsel av skor Be Lenka Pedag

Skötsel av skor Be Lenka Pedag
157,93 kr
Upptäck Barebarics Pedag för att hålla dina skor i perfekt skick och förlänga deras livslängd.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Skötsel av skor Be Lenka Pedag

Upptäck Barebarics Pedag shoe care, en högkvalitativ produkt som tar hand om dina skor effektivt och under lång tid. Denna skovårdsprodukt är framtagen av det välkända varumärket Barebarics och är speciellt utformad för att hålla skorna i perfekt skick och se ut som nya, även efter upprepad användning.

Tack vare sin innovativa formula tränger denna skovårdsprodukt djupt in i lädret på dina skor för att vårda och skydda dem mot yttre påverkan som smuts, vatten och fläckar. Dessutom återupplivar den färgerna och återställer glansen så att skorna ser oklanderliga ut.

Barebarics Pedag skokräm är lätt att använda och passar alla typer av läder och kan användas på klädskor, stövlar, sportskor och till och med mockaskor. Det är också lämpligt för syntetläderskor, vilket gör det till en mångsidig produkt för hela din skosamling.

Förutom sina skyddande och vårdande egenskaper lämnar denna skovårdsprodukt en behaglig frisk doft på dina skor, så att de känns rena och bekväma. Inga fler obehagliga lukter eller mögliga skor!

Barebarics är ett ledande varumärke inom skovårdsprodukter, känt för sina produkters kvalitet och effektivitet. Med Barebarics Pedag skovårdsprodukter kan du vara säker på att dina skor får bästa möjliga vård, så att de håller länge på alla dina äventyr.

Vänta inte längre med att ge dina skor det allra bästa med Barebarics Pedag skovård. Lita på att Barebarics tar hand om dina skor på ett professionellt sätt och ser till att de ser ut som bäst. Beställ nu och ge dina skor den behandling de förtjänar!

Mer information

Varumärke Be Lenka
Tillverkarens SKU 90030017
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen