Produkter för skovård Be Lenka Pedag [Storlek 100 ml]

Produkter för skovård Be Lenka Pedag [Storlek 100 ml]
121,20 kr
Ta hand om dina skor med Barebarics Pedag - kvalitetsprodukter för att förlänga deras livslängd och få dem att se ut som nya.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Produkter för skovård Be Lenka Pedag

Barebarics Pedag skovårdsprodukter är speciellt utformade för att ta hand om dina skor på ett effektivt och långvarigt sätt. Med det välkända varumärket Barebarics är dessa produkter både högpresterande och miljövänliga.

Sortimentet Barebarics Pedag innehåller en mängd olika produkter för att tillgodose alla dina behov av skovård. Oavsett om du behöver rengöra, skydda, vårda eller återuppliva dina skor har Barebarics den perfekta lösningen för dig.

Flaggskeppsprodukten i sortimentet är skokrämen, som effektivt tar bort smuts, fläckar och rester från skorna utan att skada dem. Rengöringsmedlet är tillverkat av naturliga ingredienser och är skonsamt mot läder, mocka, nubuck och till och med canvasskor.

För att skydda dina skor från slitage och väder erbjuder Barebarics också en rad impregneringsprodukter. Dessa lättanvända sprayer bildar en skyddande barriär på dina skor och håller dem säkra från vatten, smuts och fläckar. Nu kan du bära dina favoritskor utan att behöva oroa dig för deras skick.

Och för att vårda och återuppliva dina läderskor har Barebarics utvecklat en vårdande kräm baserad på vegetabiliska oljor och bivax. Krämen tränger djupt in i lädret och ger det näring och skydd samtidigt som det får ett nytt utseende. Du behöver inte oroa dig för att skorna ska spricka eller torka ut med tiden.

Förutom sin exceptionella prestanda är Barebarics Pedag produkter också miljövänliga. Alla ingredienser som används är naturliga och biologiskt nedbrytbara, och förpackningarna är återvinningsbara. Så du kan ta hand om dina skor samtidigt som du skyddar planeten.

Kort sagt, med Barebarics Pedag skovårdsprodukter kan du vara säker på att dina skor alltid kommer att vara oklanderliga och skyddade. Så vänta inte längre, ge dem det bästa med Barebarics.

Mer information

Varumärke Be Lenka
Tillverkarens SKU 90030014
Färg orange/vit
Färg Orange
Storlek 100 ml - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen