Skötselprodukter för sneakers och gummisulor Be Lenka Pedag [Storlek 75 ml]

Skötselprodukter för sneakers och gummisulor Be Lenka Pedag [Storlek 75 ml]
133,45 kr
Upptäck Barebarics Pedag, de bästa underhållsprodukterna för att ta hand om dina sneakers och gummisulor. Ett måste för alla sneakerheads!

Endast 2 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Skötselprodukter för sneakers och gummisulor Be Lenka Pedag

Barebarics Pedag skötselprodukter för träningsskor och gummisulor är speciellt utformade för att ta hand om dina favoritsportskor. Varumärket Barebarics är känt för sina högkvalitativa produkter och sitt engagemang för miljön.

Dessa vårdprodukter är tillverkade av naturliga, miljövänliga ingredienser och är inte bara effektiva, utan också miljövänliga. De är säkra för dig och dina skor, eftersom de inte innehåller några skadliga kemikalier.

Skötselprodukten för träningsskor är speciellt utformad för att noggrant rengöra och ta bort envisa fläckar från alla ytor, inklusive känsliga material som mocka eller nubuck. Dina sneakers ser ut som nya utan att skadas.

När det gäller att ta hand om gummisulor är Barebarics Pedag din bästa allierade. Dess unika formula hjälper till att eliminera obehaglig lukt och förhindra bakteriebildning, samtidigt som den bevarar utseendet och hållbarheten hos dina sulor.

Dessa rengöringsprodukter är enkla att använda och levereras med tydliga instruktioner som vägleder dig genom användningen. Du behöver inte oroa dig för skicket på dina skor och sulor, eftersom Barebarics Pedag tar hand om dem åt dig.

Så om du vill hålla dina sportskor i perfekt skick och bidra till att skydda miljön ska du välja Barebarics Pedag produkter för skötsel av sneakers och gummisulor. Ett pålitligt varumärke som ger dig oklanderliga resultat och ett engagemang för hållbarhet.

Mer information

Varumärke Be Lenka
Tillverkarens SKU 90030012
Färg vit
Färg Vit
Storlek 75 ml - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen