Ballerinor för flickor Kickers Ambellie

Ballerinor för flickor Kickers Ambellie

Börjar på: 844,75 kr

542,35 kr

-36%
Ge din lilla prinsessa stil och komfort med Kickers Ambellie baby girl ballet flats, designade av det berömda franska märket.

Slut i lager

Beskrivning

Ballerinor för flickor Kickers Ambellie

Upptäck Kickers Ambellie ballerinaskor för babyflickor, det perfekta valet för din lilla prinsessa! Dessa bedårande skor är designade av det kända märket Kickers, som är känt för sin komfort, kvalitet och tidlösa stil. Med sin eleganta design och raffinerade detaljer är dessa ballerinaskor perfekta för små flickor som vill ligga i framkant när det gäller mode redan från tidig ålder.

Kickers Ambellie ballerinaskor för babyflickor är perfekta för babyflickor i alla åldrar. Deras mjuka, följsamma form passar perfekt för bebisars fötter och håller dem bekvämt på plats. Den lätta, flexibla sulan gör att barnet kan röra sig fritt och utveckla sin motorik. Den dämpade innersulan ger dessutom extra komfort för växande fötter.

Ballerinaskorna är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga. De är också lätta att rengöra, vilket är en fördel för småbarn som älskar att leka och utforska sin omgivning. Varumärket Kickers är känt för sin kvalitet och höga standard, så du kan vara säker på att dessa skor kommer att förbli i gott skick även efter många användningar.

Förutom att vara praktiska och bekväma är Kickers Ambellie baby girl ballet flats också mycket snygga. Med sin pudrade färg rose och detaljer i lackat läder ger dessa skor en sofistikerad touch till alla outfits. De passar perfekt till en klänning eller kjol för en flickig, chic look look, eller till jeans och en t-shirt för en mer avslappnad stil.

Ge din lilla flicka det bästa från det ögonblick hon tar sina första steg med baby girl ballet flats Kickers Ambellie. Med sin kvalitet, komfort och tidlösa stil är dessa skor ett perfekt val för små flickor som vill vara moderiktiga redan från början. Så tveka inte, ge henne dessa bedårande ballerinaskor och låt henne gå med stil och komfort!

Mer information

Varumärke Kickers
Tillverkarens SKU 895413-30-113
Färg beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1