Uppkopplad klocka för barn Garett Fit

Uppkopplad klocka för barn Garett Fit
506,35 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Uppkopplad klocka för barn Garett Fit

Smartwatch Garett Kids FIT
Garett Kids Fit är en utmärkt smartwatch som uppmuntrar till ett brett spektrum av sporter. Ditt barn kan övervaka sin aktivitet och utveckla sina färdigheter tack vare de många sportlägena. Den har också förlängd batteritid, för ökad bekvämlighet och säkerhet. Dessutom kan biometriska mätningar användas för att övervaka hälsa och grundläggande kroppsfunktioner.

Upp till 7 dagars batteritid
Med klockan Garett Kids Fit kan ditt barn njuta av längre batteritid utan att behöva ladda den hela tiden. Denna modell ger upp till 7 dagars autonomi på en enda laddning, vilket gör den till ett perfekt val för aktiva barn som gillar att spendera tid utomhus med att leka och utöva sport. Utan att behöva oroa dig för laddningen kan du koncentrera dig på den fysiska aktiviteten och inte avbryta det roliga.

Hjälp ditt barn att uppnå sina sportmål
Garett Kids Fit är inte bara en vanlig klocka, utan också en assistent i barnens dagliga liv. Med olika sportlägen, som att gå, springa, cykla, klättra och använda löpbandet, blir klockan det perfekta verktyget för att motivera till fysisk aktivitet. Med stegräknaren kan du dessutom följa dina framsteg under hela dagen.

Mätare av vitala tecken
Smartklockan erbjuder en rad funktioner, inklusive exakta biometriska mätningar som gör att du kan övervaka din hälsa i realtid. Med en integrerad pulsmätare, pulsoximeter och blodtrycksmätare kan användarna följa sin puls, syrenivåerna i blodet och blodtrycket. Dessutom finns en kaloriräknare som gör att användaren kan se hur många kalorier som förbränns under träningen. Alla mätningar är tillgängliga direkt på klockan och i mobilapplikationen.

En kommandocentral på handleden
Garett Kids Fit har sex arkadspel, som säkert kommer att tilltala unga användare. Dessutom kan du få meddelanden om viktiga nyheter eller händelser direkt i appen utan att behöva ta upp telefonen ur fickan. Det är ett användbart och spännande verktyg som kommer att underhålla dig och göra ditt liv enklare varje dag.

Anpassningsbar och elegant design
Om du letar efter en klocka med en tunn design och ett attraktivt utseende är det den här du ska kolla in. Med en tjocklek på bara 10,6 mm och en vikt på 38 g är det en av de lättaste klockorna på marknaden. Möjligheten att byta urtavlor innebär dessutom att du kan anpassa klockan look till din egen stil. Garett Kids Fit är också perfekt för vardagsbruk och mer formella tillfällen. Med en liten boett som bara väger 20 g kommer du knappt att känna klockan på din handled.

Mer information

Varumärke Garett
Tillverkarens SKU 85176200-FIT_BLU
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior