T-shirt Puma ESS+ AOP

T-shirt Puma ESS+ AOP

Börjar på: 342,79 kr

274,24 kr

-20%
Håll dig i trenden med Puma ESS+ AOP T-shirt - ett måste från Puma för en sportig och elegant stil.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt Puma ESS+ AOP

Puma ESS+ AOP T-shirt är ett måste för alla mode- och sportfans. Denna T-shirt är tillverkad av det berömda märket Puma, känt för sin trendiga stil och kvalitetsprodukter.

Puma ESS+ AOP T-shirt har en unik design tack vare sitt allover-tryck, som ger en touch av originalitet till din outfit. Dess ikoniska Puma -logotyp finns också på framsidan, vilket visar din smak för kända varumärken.

Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar optimal komfort hela dagen. Den smala passformen och de korta ärmarna gör att du kan röra dig fritt och njuta av alla dina fysiska aktiviteter utan begränsningar.

Förutom att vara bekväm och snygg är denna T-shirt också mycket praktisk. Det andningsaktiva tyget transporterar effektivt bort svett så att du håller dig torr under de mest intensiva träningspassen.

Oavsett om du är en skicklig idrottare eller bara letar efter en trendig T-shirt för vardagsbruk, är Puma ESS+ AOP T-shirt gjord för dig. Missa inte denna kvalitetsprodukt som kombinerar stil, komfort och funktionalitet. Lägg till den i din garderob nu och stå ut från mängden med stil Puma.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 848561-73
Färg grön mossa
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen