Stövlar Palladium Pampa Lite+ Hi

Stövlar Palladium Pampa Lite+ Hi
Börjar på: 1 224,27 kr
Upptäck den oöverträffade komforten och stilen hos Palladium Pampa Lite+ Hi ankle boots, ett måste från Palladium.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Stövlar Palladium Pampa Lite+ Hi

Palladium Pampa Lite+ Hi stövlar är ett måste för den moderna äventyraren. Med sin avslappnade men ändå eleganta stil look är de perfekta för alla tillfällen. Palladium är känt för sina kvalitetsskor och dessa stövlar är inget undantag.

De är tillverkade av slitstarka och tåliga material och är byggda för att hålla länge. De har en robust gummisula som ger exceptionellt grepp på alla underlag, oavsett om du är i stan eller ute i vildmarken. Dessutom gör Lite+-tekniken att de är lätta och bekväma, vilket gör dem till det perfekta valet för alla dina aktiviteter.

Designen på dessa kängor är både modern och tidlös. Ovandelen i canvas är utsmyckad med kontrasterande sömmar, vilket ger dem en touch av originalitet. Den beige färgen är lätt att matcha med vilken outfit som helst, medan den höga skärningen ger extra stöd för fotleden. Skosnörena ger perfekt passform för optimalt stöd för foten.

Oavsett om du är ute på stan eller på landet kommer Palladium Pampa Lite+ Hi stövlar att uppfylla alla dina behov. De är lätta och bekväma, men ändå tillräckligt robusta för att klara alla dina äventyr. Och med sin mångsidiga stil är de perfekta för varje outfit och varje tillfälle.

Kort sagt, Palladium Pampa Lite+ Hi stövlar är det perfekta valet för mode- och äventyrsälskare. Med sin oöverträffade kvalitet och komfort kommer de snabbt att bli en självklarhet i garderoben. Vänta inte längre och unna dig dessa Palladium stövlar, som kombinerar stil och funktionalitet.

Mer information

Varumärke Palladium
Tillverkarens SKU 79102-006-M
Färg järngrind-m
Färg Grå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pampa