Truckerkeps i polyester Von Dutch Tampa

Truckerkeps i polyester Von Dutch Tampa

489,09 kr

304,97 kr

-38%
Keps Von Dutch Tampa: den trendiga accessoaren för en avslappnad, urban look. Ta till dig Von Dutch -stilen nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Truckerkeps i polyester Von Dutch Tampa

trucker polyesterkeps Von Dutch Tampa är det perfekta plagget för tous som älskar urbant mode och retrostil. Tillverkad av det ikoniska varumärket Von Dutch, kombinerar denna keps perfekt trendig design och oklanderlig kvalitet.

Med sin skärning trucker är kepsen både bekväm och snygg. Polyesterfronten har den ikoniska Von Dutch -logotypen broderad i relief, vilket ger den en unik vintage -touch. Bakpanelerna i mesh ger god ventilation och en perfekt passform för alla huvudstorlekar.

Oavsett om du är ett fan av streetwear, skateboard eller bara letar efter en originell accessoar till din outfit, kommer Von Dutch Tampa -kepsen garanterat att få dig att gilla den. Dess tidlösa stil och komfort gör den till ett måste för alla årstider.

Kepsen är tillverkad av kvalitetsmaterial och är slitstark och hållbar. Du kommer att kunna bära den varje dag, när du är ute på stan eller till och med under dina sportaktiviteter. Den eleganta designen är perfekt för alla tillfällen, så att du kan sticka ut från mängden med stil.

Den finns i en rad olika färger så att du kan välja den som bäst passar din personlighet och stil. Oavsett om du föredrar starka, djärva färger eller mer neutrala nyanser finns det något för alla på tous. Du kommer att kunna skapa unika och varierande looker genom att kombinera denna keps med dina olika outfits.

Kort sagt, trucker polyesterkeps Von Dutch Tampa är ett riktigt måste för tous mode- och stilälskare. Dess retrodesign, ojämförliga kvalitet och mångsidighet gör den till en oumbärlig accessoar i din garderob. Lägg till den till din keps-samling idag!

Mer information

Varumärke Von Dutch
Tillverkarens SKU 7030748
Färg beige/kräm
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1