Truckerkeps i bomullstwill Von Dutch Soho

Truckerkeps i bomullstwill Von Dutch Soho

489,09 kr

304,97 kr

-38%
Kepsen trucker Von Dutch Soho är tillverkad av bomullstwill för en trendig, autentisk look -look och är ett måste!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Truckerkeps i bomullstwill Von Dutch Soho

trucker keps i bomullstwill Von Dutch Soho är den perfekta accessoaren för tous stilälskare streetwear. Kepsen tillverkas av det kända varumärket Von Dutch och kombinerar komfort, kvalitet och trendig design.

Den bomullstwill som används vid tillverkningen ger den en mjuk, lätt textur, perfekt för varma sommardagar. Elle har också en böjd skärm i konstläder, vilket ger den en elegant, modern look.

Den ikoniska Von Dutch -logotypen är broderad i relief på kepsens framsida, vilket ger din outfit en touch av karaktär och personlighet. Med sin trucker-stil kan denna keps bäras av både män och kvinnor, för en avslappnad, urban look -look.

Oavsett om du gillar kepsar till vardags eller letar efter en accessoar för att komplettera din outfit för evenemang och festivaler, kommer trucker cotton twill cap Von Dutch Soho garanterat att göra dig nöjd. Snapback-justeringen gör att du kan anpassa den till ditt huvud för optimal komfort.

Denna keps finns i en rad olika färger och passar tous varje stil och varje smak. Oavsett om du föredrar klassiskt svart eller klarrött hittar du säkert trucker cotton twill cap Von Dutch Soho som är helt rätt för dig.

Så vänta inte längre och lägg till den här kepsen i din samling av kläder och accessoarer streetwear. Med den ojämförliga kvaliteten och stilen hos varumärket Von Dutch kommer du inte att bli besviken. Unna dig trucker cotton twill cap Von Dutch Soho för en trendig och originell look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Von Dutch
Tillverkarens SKU 7030737
Färg rosa/vit
Färg Rose
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1