db york basebollkeps Von Dutch

db york basebollkeps Von Dutch

440,74 kr

330,55 kr

-25%
Den tidlösa stilen på Von Dutch DB YORK - CAPS - COT TWILL - WHITE basebollkeps, ett måste från det ikoniska märket Von Dutch.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

db york basebollkeps Von Dutch

Von Dutch DB YORK - CAPS - COT TWILL - WHITE basebollkeps är ett måste för alla modeälskare streetwear. Denna keps är designad av det kända märket Von Dutch, känt för sin unika och vågade stil, och kommer att vara det perfekta komplementet till din lediga outfit.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativ bomullstwill och är både lätt och slitstark, vilket ger optimal komfort hela dagen. Den eleganta vita designen förstärks av den berömda Von Dutch -logotypen broderad i svart på framsidan, vilket ger en subtil men igenkännbar touch av stil.

Basebollkepsen Von Dutch DB YORK har också ett justerbart spänne baktill så att du kan anpassa den till din storlek och få den att sitta perfekt på huvudet. Oavsett om din stil är avslappnad eller mer urban kommer den här kepsen att passa alla dina önskemål och alla dina looks.

Bär den på en solig dag för att skydda dig mot solen, eller som en modeaccessoar på nästa utekväll med vännerna. Denna keps från Von Dutch kommer att ge din outfit en touch av karaktär, samtidigt som den erbjuder oöverträffad komfort.

Så vänta inte längre och lägg till Von Dutch DB YORK - CAPS - COT TWILL - WHITE basebollkeps till din samling idag. Med sin tidlösa stil och ojämförliga kvalitet kommer den snabbt att bli din favoritaccessoar för att komplettera alla dina outfits streetwear.

Mer information

Varumärke Von Dutch
Tillverkarens SKU 7030503
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen