Trucker baker keps Von Dutch

Trucker baker keps Von Dutch

440,74 kr

275,95 kr

-37%
Bli trendig med kepsen Trucker Von Dutch: elegans och komfort kombineras i denna vita/navyblå skummodell.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Trucker baker keps Von Dutch

trucker Von Dutch TRUCKER BAKER - CAPS - FOAM - WHITE/NAVY keps är den perfekta blandningen av stil och komfort. Med sin eleganta design och överlägsna kvalitet är den ett måste för varje fashionista.

nom Von Dutch har varit synonymt med kvalitet och stil i årtionden, och den här kepsen är inget undantag. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och tålig, men ändå lätt och bekväm att bära.

Designen trucker är en tidlös klassiker, och den här kepsen är en perfekt representation av detta. Det vita och marinblå skummet ger en slående kontrast, medan Von Dutch -logotypen broderad på framsidan ger en extra touch av stil. Oavsett om du bär den till en avslappnad look eller en mer elegant outfit, kommer denna keps att vara det perfekta tillskottet till din garderob.

Den justerbara designen gör att kepsen passar alla huvudstorlekar och ger en perfekt passform för optimal komfort. Dessutom är den lätt att ta hand om och rengöra, vilket gör den till en praktisk och funktionell accessoar.

Oavsett om du gillar varumärket Von Dutch eller bara letar efter en kvalitetskeps, är trucker Von Dutch TRUCKER BAKER - CAPS - FOAM - WHITE/NAVY keps ett smart val. Unna dig själv den ultimata stilen och komforten med denna måste-ha keps från Von Dutch.

Mer information

Varumärke Von Dutch
Tillverkarens SKU 7030182
Färg vit/marinblå
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen