Jacka Gant Light Varsity

Jacka Gant Light Varsity
Börjar på: 3 622,66 kr
Upptäck den tidlösa och eleganta stilen hos jackan Gant Light Varsity, ett måste för en sportig och chic look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 3 622,66 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jacka Gant Light Varsity

Jackan Gant Light Varsity är den perfekta symbolen för den sportiga och eleganta stilen hos varumärket Gant. Den lätta jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är ett måste för alla modeälskare.

Jackan har en klassisk baseballjackinspirerad design med läderärmar och en kropp i nylon. Denna kombination av texturer gör look både modern och retro, perfekt för alla tillfällen.

Tack vare sin lätthet är jackan perfekt för svala vår- eller höstdagar. Den kan också bäras som ett extra lager under en kappa på vintern, för en varm men ändå elegant look.

Jackan Gant Light Varsity är designad för optimal komfort, med en smal passform och högkvalitativa ytor. De ribbade muddarna och nederkanten ger perfekt passform, medan tvåvägsdragkedjan gör att du kan justera ventilationen efter dina behov.

Jackan har också ett antal praktiska fickor där du kan förvara dina viktigaste ägodelar säkert. Oavsett om det är nycklar, telefon eller plånbok kan du ha dem nära till hands samtidigt som du har händerna fria.

Den ikoniska Gant -logotypen är broderad på bröstet och ger en touch av sofistikering till denna redan eleganta jacka. Så att du stolt kan visa din kärlek till detta kända varumärke.

Jackan Gant Light Varsity finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer. Den finns också i en rad olika färger för att passa alla smaker och outfits.

Oavsett om du letar efter en jacka för att komplettera din avslappnade outfit eller för att lägga till en touch av stil till din formella look, är Gant Light Varsity jackan det perfekta valet. Så vänta inte längre och lägg till detta tidlösa plagg i din garderob nu!

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 7006395-233
Färg Mjuk havre
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen