Sweatshirt med huva för barn Puma Essential +

Sweatshirt med huva för barn Puma Essential +

Börjar på: 550,93 kr

442,82 kr

-20%
Ge ditt barn komfort och stil med Puma Essential + hoodie. Perfekt för aktiva juniorer.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

442,82 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva för barn Puma Essential +

Puma Essential + huvtröja med huva för barn är ett måste för unga idrottare i vardande. Med det välkända varumärket Puma kan du vara säker på kvaliteten och stilen på denna sweatshirt.

Denna sweatshirt är speciellt utformad för barn, med sitt junior snitt som garanterar en perfekt passform för små växande kroppar. Den har också en huva som skyddar mot vind och regn, så att ditt barn kan hålla sig varmt och torrt under utomhusaktiviteter.

Tack vare bomulls- och polyestertyget är den här tröjan både mjuk och ventilerande, så att ditt barn kan hålla sig bekväm hela dagen. Dessutom har den DryCELL-teknik från Puma, som transporterar bort fukt och håller huden torr, även under de mest intensiva träningspassen durant.

Designen på denna sweatshirt är både modern och tidlös, med Puma -logotypen tryckt på bröstet för en sportig och trendig look. Den finns i en mängd olika färger för att passa tous smak. Oavsett om ditt barn gillar fotboll, basket eller löpning finns det säkert något för dem i den här sweatshirten Puma.

Sammantaget är Puma Essential + huvtröja för barn ett kvalitetsval för unga sportfans. Den är bekväm, funktionell och snygg och är ett måste i ditt barns garderob. Ge dem det bästa med Puma.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 679226-14
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Junior