Sweatshirt med huva Puma Power Colorblock

Sweatshirt med huva Puma Power Colorblock

Börjar på: 734,56 kr

624,63 kr

-15%
Uppgradera din stil med Puma Power Colorblock hoodie, den senaste trenden från Puma. Beställ den nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

624,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Puma Power Colorblock

Puma Power Colorblock hoody är ett snyggt och trendigt val för alla som gillar sportkläder. Med sin dynamiska, färgglada design är den den perfekta blandningen av komfort och stil.

Denna sweatshirt tillverkas av det kända märket Puma, känt för sina högkvalitativa sportkläder, och är utformad för att ge optimal prestanda samtidigt som den håller dig varm och bekväm.

Sweatshirten med huva har ett klassiskt snitt och en justerbar huva för en personlig passform. Ribbade muddar i ärmslut och nederkant ger en åtsittande passform, medan den praktiska kängurufickan gör att du kan hålla händerna varma eller förvara småsaker.

Kombinationen av starka färger och kontrasterande detaljer skapar en djärv, iögonfallande look som inte kommer att gå obemärkt förbi. Oavsett om det är för ett intensivt träningspass eller en avslappnad dag på stan, ger denna sweatshirt en touch av stil till alla outfits.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar hållbarhet och slitstyrka för långvarig användning. Dessutom är den lätt att ta hand om och tvätta, vilket gör den till ett praktiskt val för en aktiv livsstil.

Kort sagt, om du letar efter en huvtröja som är både snygg och högpresterande, behöver du inte leta längre! Puma Power Colorblock är det perfekta valet för dig som vill sticka ut från mängden och hänga med i det senaste modet. Lägg till den i din garderob nu och gör dig redo att imponera vart du än går.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 673325-92
Färg kunglig safir
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva