T-shirt Puma Rad/Cal

T-shirt Puma Rad/Cal

Börjar på: 367,28 kr

297,99 kr

-19%
Gör ett stilsäkert statement med Puma Rad/Cal T-shirt, säsongens måste-ha från Puma. Var trendig och bekväm i ett enda plagg.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

297,99 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Puma Rad/Cal

Puma Rad/Cal T-shirt är ett måste för alla moderna streetwear -fans. Med sin djärva design och välkända varumärke är denna T-shirt ett måste för modeentusiaster.

Tillverkad av det berömda varumärket Puma, erbjuder denna T-shirt exceptionell kvalitet i kombination med oslagbar stil. Varumärkets ikoniska logotyp visas stolt på bröstet och återspeglar dess sportarv och engagemang för innovation och design.

Puma Rad/Cal T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material för optimal komfort och hållbarhet. Det mjuka tyget som andas är perfekt för varma sommardagar, medan den klassiska, avslappnade passformen gör den till ett mångsidigt val för alla tillfällen.

Denna T-shirt har också subtila men slående detaljer, som kontrasterande ränder på axlarna och den broderade logotypen på baksidan. Dessa små detaljer ger en sofistikerad touch till denna djärva design.

Oavsett om du letar efter en T-shirt för dina träningspass eller bara för en avslappnad, trendig look, är Puma Rad/Cal T-shirt ett perfekt val. Den finns i en rad olika storlekar och färger och passar alla stilar och kroppsformer.

Kort sagt, Puma Rad/Cal T-shirt är en perfekt blandning av stil, komfort och kvalitet. Lägg till den till din klädkollektion idag och gör ett fashion statement med denna unika T-shirt. Missa inte chansen att äga en Puma -produkt som perfekt kombinerar funktionalitet och mode!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 673316-30
Färg Ökenlera
Färg Orange
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen