Vattentät jacka Southpole Storm Net 1.0

Vattentät jacka Southpole Storm Net 1.0

Börjar på: 3 060,55 kr

2 448,42 kr

-20%
Elegant skydd mot regn: upptäck den vattentäta jackan Southpole Storm Net 1.0, designad av det välkända märket Southpole.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 3 060,55 kr

2 448,42 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka Southpole Storm Net 1.0

Den vattentäta jackan Southpole Storm Net 1.0 är den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Jackan är designad av det kända varumärket Southpole och är ett måste för att kunna möta väder och vind med stil och självförtroende.

Den vattentäta jackan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att skydda dig mot regn och vind under dina utomhusaktiviteter. Det slitstarka yttertyget ger optimalt skydd, medan meshfodret ger oöverträffad komfort.

Den vattentäta jackan Southpole Storm Net 1.0 är inte bara funktionell, den är också modern. Den moderna, strömlinjeformade designen gör den till en riktig modeaccessoar, perfekt för att komplettera alla outfits. Oavsett om du är ute på stan, vandrar eller reser, kommer denna jacka att följa dig med stil.

Tack vare de många praktiska fickorna kan du enkelt förvara nycklar, telefon och autres småsaker. Dessutom håller den justerbara huvan och den vattenavvisande dragkedjan dig torr även i de värsta regnskurarna.

Den vattentäta jackan Southpole Storm Net 1.0 är det perfekta valet för alla som letar efter en mångsidig och snygg jacka. Så vänta inte längre, unna dig denna jacka som perfekt kombinerar komfort, kvalitet och mode. Beställ den nu och var redo att möta alla väderförhållanden med tillförsikt.

Mer information

Varumärke Southpole
Tillverkarens SKU 6076122-00252
Färg gul
Färg Gul
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen