Dunjacka Southpole Storm Net 1.0

Dunjacka Southpole Storm Net 1.0

Börjar på: 3 060,55 kr

2 448,42 kr

-20%
Dunjackan Storm Net 1.0 från Southpole: garanterad värme och stil för en elegant vinter. Upptäck den nu!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 3 060,55 kr

2 448,42 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Dunjacka Southpole Storm Net 1.0

Upptäck det senaste från Southpole: dunjackan Storm Net 1.0. Säsongens måste-ha-plagg kombinerar stil och komfort på ett perfekt sätt för att skydda dig mot vinterkylan. Med sin moderna, strömlinjeformade design kommer den att passa in i alla dina outfits, oavsett om du ska ut på stan eller vandra i bergen.

Dunjackan Southpole Storm Net 1.0 är tillverkad av kvalitetsmaterial och ger optimal värme och skydd. Fyllningen med gåsdun håller dig varm även under de kallaste dagarna. Dessutom håller det vattenavvisande tyget dig torr i regn och snö.

Med sin höga krage och justerbara huva skyddar dunjackan dig mot väder och vind. Dragkedjeförsedda fickor på sidorna ger dig praktiskt förvaringsutrymme för småsaker. Och tack vare den högkvalitativa finishen kommer du att kunna njuta av denna dunjacka i många år framöver.

Varumärket Southpole, känt för sin urbana, avslappnade stil, har återigen bländat oss med denna nya dunjacka. Den sticker ut med sin ikoniska logotyp broderad på bröstet och sina meshdetaljer som ger en trendig touch till ensemblen.

Så vänta inte längre med att lägga till Southpole Storm Net 1.0 dunjacka i din garderob. Den kommer att vara din allierade när du möter vintern med stil och komfort. Den finns i en rad olika färger och passar säkert din stil och din smak. Lita på kvaliteten och expertisen hos varumärket Southpole och lägg vantarna på denna oumbärliga dunjacka för säsongen.

Mer information

Varumärke Southpole
Tillverkarens SKU 6076121-00007
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen