Vattentät jacka Southpole Storm Explorer 1.0

Vattentät jacka Southpole Storm Explorer 1.0

Börjar på: 2 815,70 kr

2 252,53 kr

-20%
Skydda dig mot regn med stil med den vattentäta jackan Southpole Storm Explorer 1.0, ett måste från Southpole.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 2 815,70 kr

2 252,53 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka Southpole Storm Explorer 1.0

Upptäck den helt nya Southpole Storm Explorer 1.0 vattentäta jackan, utformad för att uppfylla alla dina behov av skydd mot väder och vind. Jackan tillverkas av det kända varumärket Southpole och är slitstark, snygg och funktionell.

Designen på Southpole Storm Explorer 1.0 vattentät jacka är både modern och tidlös, med en smal passform som anpassar sig perfekt till din figur. Det vattentäta tyget med andasfunktion håller dig torr även i regn och snö, samtidigt som det ger optimal komfort.

Jackan är utrustad med en mängd praktiska funktioner, inklusive fickor med dragkedja för att hålla dina värdesaker säkra och en justerbar huva för att skydda dig mot väder och vind. Du kan också justera ärmslut och nederkant för att få en passform som passar dina önskemål.

Oavsett om du är ute på stan eller i naturen kommer den vattentäta jackan Southpole Storm Explorer 1.0 att vara din allierade i alla väderförhållanden. Oavsett om du sportar, promenerar på stan eller vandrar kommer jackan att hålla dig varm och torr samtidigt som den ger dig en oslagbar stil.

Låt inte regn eller vind förstöra dina utomhusaktiviteter, välj den vattentäta jackan Southpole Storm Explorer 1.0 och få ut det mesta av dina utflykter. Jackan finns i flera olika storlekar och färger och passar alla stilar och kroppsformer. Så tveka inte, skaffa din vattentäta jacka nu Southpole Storm Explorer 1.0 och möt alla väderförhållanden utan att kompromissa med din stil!

Mer information

Varumärke Southpole
Tillverkarens SKU 6076061-00007
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen