Dunjacka Southpole 1.0

Dunjacka Southpole 1.0

Börjar på: 1 101,72 kr

881,35 kr

-20%
Ta dig an kylan med stil tack vare dunjackan Southpole 1.0, designad av det kända märket Southpole. Håll dig varm och moderiktig!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,72 kr

881,35 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Dunjacka Southpole 1.0

Dunjackan Southpole 1.0 är det perfekta valet för att möta kalla dagar med stil. Dunjackan är designad av det kända varumärket Southpole och kombinerar komfort och elegans för att hålla dig varm och samtidigt ge dig en trendig look.

Jackan är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet i alla situationer. Dunjackan har en smal, lätt figursydd skärning som följer dina kurvor och ger en smickrande silhuett. Elastiska muddar i ärmsluten och en fuskpälsfodrad huva ger extra komfort.

Designen på Southpole 1.0 dunjacka är både enkel och modern. Den praktiska dragkedjan och sidofickorna med dragkedja ger optimal funktionalitet för förvaring av dina viktigaste saker. Den sobra, eleganta färgen matchar alla dina outfits, oavsett om du är ute på stan eller vandrar i bergen.

Dunjackan Southpole 1.0 är det perfekta valet för personer som värnar om stil och komfort. Oavsett om du är ute på stan eller i naturen håller den dig snygg och skyddad mot kyla. Låt inte minusgrader hindra dig från att njuta av dina utomhusaktiviteter, välj Southpole 1.0 dunjacka och håll dig varm med stil.

Mer information

Varumärke Southpole
Tillverkarens SKU 6072273-02378
Färg gul/svart
Färg Gul
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen