Ärmlös dunjacka Southpole PM233-017-1 SP Bubble 1.0

Ärmlös dunjacka Southpole PM233-017-1 SP Bubble 1.0

Börjar på: 1 591,43 kr

1 273,11 kr

-20%
Håll dig varm och moderiktig med Southpole Bubble 1.0 ärmlös dunjacka. Bekväm och snygg, perfekt för kallt väder.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 591,43 kr

1 273,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ärmlös dunjacka Southpole PM233-017-1 SP Bubble 1.0

Den ärmlösa dunjackan Southpole PM233-017-1 SP Bubble 1.0 är det perfekta sättet att möta det kalla vädret med stil och komfort. Denna dunjacka är designad av det kända märket Southpole och kombinerar kvalitet och estetik för att ge dig en outfit som är både modern och funktionell.

Den ärmlösa dunjackan är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och varm, perfekt för att hålla dig varm under de kallaste dagarna. Den ärmlösa designen gör att du kan röra dig fritt samtidigt som du håller dig varm, och den smala passformen ger din outfit en modern touch.

Med sin eleganta, trendiga stil passar denna dunjacka till alla dina outfits, oavsett om det är en dag ute på stan eller en resa till bergen. Den broderade logotypen Southpole på bröstet ger en touch av karaktär och kvalitet till detta oumbärliga plagg i din garderob.

Tack vare den quiltade bubblan ger dunjackan optimal isolering och skyddar dig mot kalla vindar och snö. Dessutom har den en dragkedja framtill för enkel på- och avtagning rapide. Sidofickorna med dragkedja gör att du kan ha småsaker nära till hands.

Denna ärmlösa dunjacka finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer och garanterar absolut komfort. Oavsett om du gillar vintersport eller bara letar efter en varm och snygg jacka är Southpole PM233-017-1 SP Bubble 1.0 ärmlös dunjacka det perfekta valet.

Låt inte kylan stoppa dig i dina spår, välj Southpole ärmlös dunjacka och möta vintern med stil och komfort. Beställ detta måste-ha-objekt från Southpole nu och gör det till din allierade för att tackla de kallaste dagarna med stil.

Mer information

Varumärke Southpole
Tillverkarens SKU 6072255-00007
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Utan handtag