Sweatshirt med huva Toronto Raptors NBA

Sweatshirt med huva Toronto Raptors NBA

Börjar på: 845,29 kr

594,59 kr

-30%
Visa din passion för Toronto Raptors med New Era officiella NBA huvtröja. Låt dig förföras av dess unika stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 845,29 kr

594,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Toronto Raptors NBA

Toronto Raptors NBA hoodie från New Era är ett måste för alla fans av det berömda basketlaget Toronto. Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna sweatshirt optimal komfort samtidigt som den stolt visar Raptors färger och logotyp.

Oavsett om du är ett gammalt eller nytt fan är denna sweatshirt ett måste för att komplettera din samling av Raptors-kläder. Den moderna och eleganta designen gör den också till ett perfekt val för modefans som letar efter ett unikt och trendigt plagg.

Oavsett om du tittar på en match live på Air Canada Centre eller följer laget hemifrån, kommer denna hoody att hålla dig varm och bekväm samtidigt som du visar ditt stöd för ditt favoritlag. Den är också perfekt för sportaktiviteter utomhus eller helt enkelt för avslappnad vardagsklädsel.

Toronto Raptors NBA hoody från New Era finns i en mängd olika storlekar för att passa fans i alla åldrar. Med sin smala passform och mjuka tyg passar den lika bra för män som för kvinnor.

Så oavsett om du är ett långvarigt fan eller vill stödja ditt favoritlag är Toronto Raptors NBA hoodie från New Era ett måste för att visa din passion för Raptors med stil. Missa inte chansen att köpa denna kvalitetssweatshirt för att visa ditt stöd för detta dynamiska och begåvade team. Heja Raptors!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60505446
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team Toronto Raptors
Egenskaper huva