Basebollkeps McLaren Racing

Basebollkeps McLaren Racing

Börjar på: 575,41 kr

403,40 kr

-30%
Gör ett stilfullt uttalande med McLaren Racing baseballkeps från New Era, och bär lagets färger McLaren Racing med stolthet.

Slut i lager

Beskrivning

Basebollkeps McLaren Racing

McLaren Racing basebollkeps från New Era är ett måste för alla fans av laget. Med de ikoniska McLaren Racing-färgerna är den här kepsen ett snyggt sätt att visa ditt stöd för ditt favoritlag.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och ger optimal komfort samtidigt som den är slitstark och hållbar. Den broderade McLaren Racing -logotypen på framsidan ger en touch av klass och sofistikering till denna basebollkeps.

Oavsett om du går på match eller bär den varje dag är den här kepsen det perfekta valet för alla racingfans. Den klassiska basebollkepsdesignen gör den till en mångsidig accessoar som passar bra till alla outfits.

Förutom att vara en modeaccessoar är McLaren Racing basebollkeps från New Era också funktionell. Det böjda visiret skyddar mot sol och väder, medan de broderade öljetterna ger gott om ventilation för att hålla huvudet svalt.

Oavsett om du är ett inbitet McLaren Racing -fan eller ett sportfan i allmänhet, är denna keps ett måste för din samling. Så lägg till den i din garderob redan idag. Gå till McLaren Racing!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60504223
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Team McLaren Racing
Sortiment 9FIFTY