Snapback-keps New Era New York Yankees 9FIFTY

Snapback-keps New Era New York Yankees 9FIFTY

Börjar på: 501,95 kr

401,56 kr

-20%
Kolla in snapback-kepsen New York Yankees 9FIFTY från New Era för en stil som är både urban och sportig.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 501,95 kr

401,56 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Snapback-keps New Era New York Yankees 9FIFTY

Snapback-kepsen New Era New York Yankees 9FIFTY är ett måste för tous fans av baseboll och det ikoniska Yankees laget. New York. Denna keps, som tillverkas av det kända varumärket New Era, är det perfekta valet för att komplettera din sportoutfit eller för att ge en touch av stil till din avslappnade look.

Kepsen har den klassiska Yankees -logotypen från New York broderad i relief på framsidan, samt den ikoniska New Era -logotypen på sidan. Dessa subtila detaljer ger kepsen en sofistikerad touch, samtidigt som du visar ditt stöd för ditt favoritlag.

Denna snapback-keps är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och hållbarhet. Snapback-stilen gör också att du kan justera kepsen till din önskade storlek, vilket ger en perfekt passform för alla huvuden.

Oavsett om du går på en Yankees -match på stadion eller stolt bär din keps på en dag ute på stan, kommer New Era New York Yankees 9FIFTY snapback-keps att ge din outfit en touch av stil och stolthet. Vänta inte längre och visa ditt stöd för ditt favoritlag med denna måste-ha-keps från New Era.

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60503493
Färg vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees
Sortiment 9FIFTY