T-shirt New York Yankees MLB World Series

T-shirt New York Yankees MLB World Series

Börjar på: 489,71 kr

391,77 kr

-20%
Visa din stolthet för Yankees med denna T-shirt New Era, en hyllning till deras seger i MLB världsserien.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,71 kr

391,77 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt New York Yankees MLB World Series

T-shirten New York Yankees MLB World Series från New Era är ett måste för alla basebollfans, särskilt fans av Yankees New York . Denna T-shirt är en hyllning till det legendariska laget Yankees, som har vunnit Major League Baseball-mästerskapet flera gånger och blivit en sann ikon för amerikansk sport.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Den snygga designen met har den berömda Yankees-logotypen, med lagets nom i blockbokstäver och de ikoniska färgerna marinblå och vit.

Oavsett om du går på en match på stadion eller bär den varje dag är denna T-shirt ett bra sätt att visa ditt stöd för laget Yankees. Den är också perfekt för sportsamlare och urbana modefans.

Som den officiella representanten för MLB-ligan är New Era känd för sina högkvalitativa produkter och sitt engagemang för excellens. Med denna New York Yankees MLB World Series T-shirt kan du vara säker på att du får en äkta produkt av högsta kvalitet.

Så vänta inte längre, köp denna New York Yankees MLB World Series T-shirt nu och visa tous din kärlek till det legendariska Yankees laget från New York! Det är ett måste för tous baseballfans och ett måste för din garderob. Heja Yankees!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60502648
Färg apelsin
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees