T-shirt New York Yankees World Series

T-shirt New York Yankees World Series

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

-20%
Fira New York Yankees i stil med New Era World Series T-shirt, den måste-ha accessoaren för riktiga fans!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,93 kr

440,74 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt New York Yankees World Series

New York Yankees World Series T-shirt från New Era är ett måste för fans av det legendariska New York Yankees-laget. Denna T-shirt är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark, vilket gör den idealisk för matchdagar eller vardagskläder på look.

Med en snygg design i de ikoniska Yankees-färgerna är tröjan en sann hyllning till lagets historia och rykte. Oavsett om du är ett långvarigt fan eller nybörjare inom baseboll är denna t-shirt ett måste för alla samlare och sportfantaster.

Logotypen Yankees, med deras 27 World champion -titlar, visas stolt på framsidan av t-shirten, medan lagets nom är tryckt på baksidan för den perfekta pricken över i:et. Oavsett om du går på en match på stadion eller stöttar ditt favoritlag hemifrån, kommer denna t-shirt att låta dig visa din stolthet i stil.

Tillverkad av det kända märket New Era, kombinerar denna t-shirt kvalitet och stil. Med sin bekväma passform och oklanderliga finish är den designad för att hålla säsong efter säsong. Oavsett om du bär den på läktaren eller på gatan, kommer du inte att gå obemärkt förbi i denna t-shirt New York Yankees World Series.

Var en del av laget och visa ditt stöd för Yankees med denna t-shirt New Era. Perfekt som present till en vän eller för att unna dig själv, denna t-shirt är ett måste för tous baseballfans. Så gå med i klubben och bär dina färger stolt med denna t-shirt New York Yankees World Series.

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60502600
Färg vit
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees