Basebollkeps New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY New York Yankees

Basebollkeps New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY New York Yankees

342,79 kr

285,99 kr

-17%
Visa din passion för Yankees med stil i New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY basebollkeps. Tillgänglig nu.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Basebollkeps New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY New York Yankees

Basebollkepsen New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY New York Yankees är ett måste för alla fans av Yankees från New York. Med sitt välkända varumärke, New Era, är denna keps både snygg och högkvalitativ.

Den klassiska basebollkepsdesignen har fått en modern twist tack vare den ikoniska Yankees -logotypen som är broderad på framsidan. Den här kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är bekväm att bära hela dagen på matcher eller helt enkelt under dina dagliga aktiviteter.

Förutom att vara en modeaccessoar är den här kepsen också ett sätt att visa ditt stöd för ditt favoritlag. Oavsett om du är på arenan eller tittar på matchen på TV, kommer New Era MLB Core Classic baseballkeps att låta dig stolt representera Yankees.

Tack vare den justerbara skärningen passar kepsen alla huvudstorlekar och ger en perfekt passform. Dessutom är den lätt och andas bra, vilket gör den till det perfekta valet för varma sommardagar.

Oavsett om du är en keps-samlare eller ett fan av Yankees, New Era MLB Core Classic 2 0 9TWENTY baseballkeps är ett måste i din garderob. Så vänta inte längre utan lägg till den i din samling nu!

Mer information

Varumärke New Era
Tillverkarens SKU 60235283
Färg kaki
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team New York Yankees
Sortiment 9TWENTY