Jogging Southpole Neoprene

Jogging Southpole Neoprene

Börjar på: 1 101,72 kr

881,35 kr

-20%
Boosta din träning med jogging Southpole Neoprene. Bekväm och trendig, ett måste för alla sportfans. Av Southpole.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 1 101,72 kr

881,35 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jogging Southpole Neoprene

jogging Southpole Neoprene är det perfekta valet för sportentusiaster som letar efter komfort och stil. Tillverkad av det kända varumärket Southpole, denna jogging är utformad för att erbjuda optimal prestanda samtidigt som den är modern.

jogging är tillverkad av högkvalitativt neopren och känns mjuk och lätt vid varje rörelse. Materialet andas också, så att du håller dig sval och bekväm även under de mest intensiva träningspassen.

Designen på jogging Southpole Neoprene är både modern och stilren. Med sin smala passform och präglade detaljer framhäver den din figur samtidigt som den ger dina sportkläder en touch av stil. Oavsett om du använder den för att springa, göra yoga eller bara koppla av hemma, kommer du alltid att vara i framkant av modet.

Förutom att vara bekväm och snygg erbjuder denna jogging också stor rörelsefrihet tack vare sin stretchteknik. Så att du kan röra dig enkelt och utan begränsningar, så att du kan koncentrera dig helt på din prestation.

jogging Southpole Neoprene finns i en rad olika storlekar och färger och kan anpassas för att passa alla smaker och kroppsformer. Oavsett om du är en professionell idrottare eller en amatör med passion för mode, kommer denna jogging att vara din idealiska allierade för alla dina sportaktiviteter.

Missa inte chansen att köpa jogging Southpole Neoprene, ett måste för stilmedvetna idrottare. Lägg till den i din sportgarderob nu och gör ett statement vid nästa träningspass!

Mer information

Varumärke Southpole
Tillverkarens SKU 6003591-00007
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen