T-shirt med liten logotyp Puma ESS(S)

T-shirt med liten logotyp Puma ESS(S)

Börjar på: 276,13 kr

234,70 kr

-15%
Visa upp din sportiga, trendiga stil med Puma ESS(S) T-shirt och dess diskreta logotyp. Finns i en rad olika färger för att passa varje look.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt med liten logotyp Puma ESS(S)

Puma ESS small logo t-shirt är ett måste för alla fans av varumärket Puma. Med sin ikoniska logotyp broderad på bröstet är denna t-shirt både enkel och snygg. Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder denna T-shirt optimal komfort och exceptionell hållbarhet.

Varumärket Puma är känt för sina högkvalitativa sportkläder, och denna T-shirt är inget undantag. Med sin klassiska skärning och korta ärmar är den perfekt för alla sportaktiviteter eller för avslappnad vardagsklädsel.

Puma ESS small logo t-shirt finns i storlek S, vilket gör den idealisk för smala, trimmade personer. Den smala passformen framhäver din figur samtidigt som den ger dig stor rörelsefrihet.

Oavsett om du är en hängiven idrottare eller bara letar efter något bekvämt och moderiktigt, är denna t-shirt från Puma något för dig. Den lilla broderade logotypen på bröstet ger en subtil men igenkännbar touch av varumärket, vilket gör den till ett perfekt val för modeälskare.

Tillverkad av ett välkänt varumärke, du kan vara säker på kvaliteten och hållbarheten hos denna t-shirt. Den kommer att följa med dig på alla dina äventyr, oavsett om det är på idrottsplatsen eller i vardagen.

Unna dig denna lilla Puma ESS logo t-shirt för en touch av sportig, elegant stil i din garderob. Diskret men ändå djärv, den kommer att ge en fräsch touch till alla dina outfits. Beställ den nu och gå med i gemenskapen av Puma fans.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 586669-61
Färg mörk natt
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen