Stonel mössa Barts

Stonel mössa Barts

362,15 kr

252,02 kr

-30%
Håll dig varm med stil i Stonel Beanie Barts. En oumbärlig accessoar för att möta vintern med stil.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Stonel mössa Barts

Stonel Beanie Barts är en viktig accessoar för att hålla sig varm och snygg i vinter. Mössan är tillverkad av det kända märket Barts och är snygg, bekväm och av hög kvalitet.

Med sin klassiska stickade design är Stonel Beanie ett måste för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag på stan eller en resa till bergen, passar den till alla outfits och ger en unik touch av stil.

Mössan är tillverkad av högkvalitativa material och håller dig varm även under de kallaste dagarna. Det mjuka fleecefodret ger extra värme och komfort, medan den lösa, bekväma passformen anpassar sig till alla huvudstorlekar.

Stonel Beanie Barts är också mycket praktisk, tack vare sin låga vikt och enkla skötsel. Den kan enkelt förvaras i ryggsäcken eller resväskan, redo att användas när som helst. Dessutom är den maskintvättbar, vilket gör den till ett perfekt val för upptagna människor.

Varumärket Barts är känt för sina kvalitetsprodukter, och Stonel Beanie är inget undantag. Den är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och är utformad för att hålla över tid utan att förlora sin form eller färg. Så du kan njuta av den här mössan vinter efter vinter.

Oavsett om du vill ge din outfit en touch av stil eller bara skydda dig mot kylan är Stonel Beanie Barts det perfekta valet. Den finns i en rad olika färger som passar alla smaker och är den perfekta presenten till dig själv eller dina nära och kära.

Låt inte kylan stoppa dig i vinter, välj Stonel Beanie Barts och håll dig varm med stil. Vänta inte längre och lägg till den i din accessoarsamling nu!

Mer information

Varumärke Barts
Tillverkarens SKU 5752-03
Färg marinblå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen