Babystövlar Reima Nefar

Babystövlar Reima Nefar

Börjar på: 611,52 kr

476,98 kr

-22%
Utrusta ditt barn för äventyr med Reima Nefar stövlar. De är bekväma och slitstarka och kommer att följa med din junior på alla hans upptäcktsfärder.

Slut i lager

Beskrivning

Babystövlar Reima Nefar

Reima Nefar barnstövlar har utformats speciellt för att hålla ditt barns fötter varma och torra under svala, regniga dagar. Varumärket Reima, som är specialiserat på barnkläder och accessoarer, har skapat dessa stövlar för juniorer så att de kan njuta fullt ut av sina utomhusaktiviteter, oavsett väderförhållanden.

Dessa stövlar är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och bekväma. Ovandelen i gummi ger ett vattentätt skydd mot väder och vind, medan fodret i syntetull håller fötterna varma och torra. Yttersulan i gummi ger optimalt grepp för ökad stabilitet och säkerhet, även på hala ytor.

Den moderna, färgglada designen tilltalar barn, medan snörningssystemet säkerställer en perfekt passform för optimalt fotstöd. Stövlarna Reima Nefar har också en praktisk flik baktill för enkel på- och avtagning.

Oavsett om du hoppar i vattenpölar, leker i snön eller bara går till skolan är Reima Nefar barnstövlar det perfekta valet för att hålla ditt barns fötter varma och torra samtidigt som de erbjuder oöverträffad komfort och skydd. Dessa stövlar finns i flera olika storlekar för juniorer och är ett måste för alla utomhusaktiviteter. Lita på att varumärket Reima förser ditt barn med kvalitetskläder och accessoarer som är skräddarsydda för deras aktiva livsstil. Beställ Reima Nefar barnstövlar nu och låt ditt barn utforska världen utan att behöva oroa sig för vädret.

Mer information

Varumärke Reima
Tillverkarens SKU 569324-4650
Färg hallonrosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1