Jogging Los Angeles Dodgers Heritage Fleece

Jogging Los Angeles Dodgers Heritage Fleece

Börjar på: 784,91 kr

674,78 kr

-14%
Visa din stolthet över Dodgers från Los Angeles med komfort och stil i vår Jogging Heritage Fleece från Fanatics.

Slut i lager

Beskrivning

Jogging Los Angeles Dodgers Heritage Fleece

jogging Los Angeles Dodgers Heritage Fleece från Fanatics är det perfekta valet för alla Dodgers -fans från Los Angeles. Dessa fleecebyxor har lagets ikoniska logotyp på benet, så att du kan visa ditt stöd för ditt favoritlag vart du än går.

Dessa jogging är tillverkade i ett mjukt och bekvämt tyg och passar perfekt för träningspass eller bara för att koppla av hemma. Det elastiska midjebandet ger en åtsittande, bekväm passform, medan praktiska fickor håller dina viktigaste saker nära till hands.

Den klassiska, tidlösa designen på jogging Los Angeles Dodgers Heritage Fleece gör den till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om du går på en match på stadion eller tittar hemifrån, är denna jogging det perfekta valet för att visa ditt stöd för Dodgers.

Vänta inte längre med att lägga till denna jogging till din Dodgers sportklädkollektion. Unna dig själv eller ge den i present till en vän eller familjemedlem som är en hängiven Dodgers-supporter. Beställ nu och bär stolt färgerna på ditt favoritlag med jogging Los Angeles Dodgers Heritage Fleece från Fanatics. Heja Dodgers!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5500527
Färg grön mossa
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Los Angeles Dodgers