Jogging Los Angeles Dodgers Terrazzo Fleece

Jogging Los Angeles Dodgers Terrazzo Fleece

Börjar på: 784,91 kr

674,78 kr

-14%
Dominerande stil med Jogging Los Angeles Dodgers Terrazzo Fleece från Fanatics - perfekt för fans av Dodgers!

Slut i lager

Beskrivning

Jogging Los Angeles Dodgers Terrazzo Fleece

jogging Los Angeles Dodgers Terrazzo Fleece från Fanatics är ett måste för alla fans av laget Dodgers från Los Angeles. Denna jogging är tillverkad av ett högkvalitativt fleecetyg och kombinerar komfort och stil för att följa med dig i alla dina sport- eller vardagsaktiviteter.

Denna jogging bär stolt de ikoniska blåvita färgerna från Dodgers och är utsmyckad med lagets logotyp på framfickan. Den smala passformen och de elastiska ärmsluten gör att den sitter perfekt på kroppen och ger en modern, avslappnad look look.

Oavsett om du idrottar, promenerar på stan eller kopplar av hemma håller denna jogging dig varm och bekväm tack vare det mjuka, varma tyget. De praktiska fickorna håller dessutom dina småsaker i säkert förvar.

Tillverkad av Fanatics, ett varumärke som är känt för sina kvalitetsprodukter och passion för sport, är denna jogging ett måste för alla Dodgers fans. Så vänta inte längre och lägg till den i din garderob för att visa ditt stöd för ditt favoritlag!

Oavsett om du är ett inbitet Dodgers -fan från Los Angeles eller bara letar efter något bekvämt och snyggt, är jogging Los Angeles Dodgers Terrazzo Fleece från Fanatics gjord för dig. Beställ den idag och visa din kärlek till Dodgers vart du än går!

Mer information

Varumärke Fanatics
Tillverkarens SKU 5500239
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Los Angeles Dodgers